Pagina's

donderdag 30 september 2021

Kerstkaart week 39

 Hallo allemaal,

Voor mijn wekelijkse kerstkaart heb ik de leuke sketch van de creative sketchy girls gebruikt. Ik heb er inmiddels al 3 kaarten meegemaakt, maar nu laat ik de 1e zien. Het mooie papier van Maja design past precies bij het leuke plaatje van Daantje. Een mooie randmal van Noor boven aan de kaart.

***
Deze kaart doet mee bij:


dinsdag 28 september 2021

Happy birthday

 Hallo allemaal,

Het papier is van Craft o'clock blijf ik erg mooi vinden. Zo ook deze Fuchsia Mood. En hij past weer zo mooi bij het leuke plaatje van Syta. De tekst is van Ali en leende ik even van Caroline.


***
Deze kaart doet mee bij:

zondag 26 september 2021

KIC Challenge #158 Herfst / Halloween

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik mijn reminder zien voor kaartjes-inspiratie-challenge. Dit keer vragen we een herfstkaart. Van de herfst is nog niet echt wat te merken. Gisteren zijn we nog ruim 50 km wezen fietsen. Dit keer richting het strand. Heerlijk door de duinen gefietst. En lekker bij een strandtent buiten geluncht. 

Dit is mijn kaart als inspiratie voor jullie.
De challenge loopt nog t/m 9 oktober.

***
Deze kaart doet mee bij:


zaterdag 25 september 2021

Wereld kaartenmaak dag 2021

Hallo allemaal,

 2 Oktober is het Wereld kaartenmaak dag en bij kaartjes-inspiratie-challenge is er een extra challenge voor deze dag. Het thema is:
Alles mag, als het maar een kaart is.
Je mag met 2 kaarten meedoen en de challenge loopt t/m 2 oktober, 23.55 uur. 
Ik heb deze kaart als voorbeeld gemaakt:



vrijdag 24 september 2021

Trouwkaart

 Hallo allemaal,

Vandaag trouwen Merit en Pascal. Ik hoop dat ze een mooie dag hebben. Deze kaart heb ik van de week al naar hun gestuurd. Een leuke DDD mal gebruikt. Een oud snoesje gebruikt van MD. 



***
Deze kaart doet mee bij:


donderdag 23 september 2021

Kerstkaart week 38

 Hallo allemaal,

Voor mijn wekelijkse kerstkaart heb ik de leuke sketch van Cheerful Sketches gebruikt. Het plaatje van Daantje zit op een mal van CraftEmotions, het leuke kleine lantaarntje is daar ook van. Het papier kocht ik pas bij de Action.

***
Deze kaart doet mee bij:

En ik heb nog wat mallen te koop staan, voor kleine prijsjes.
Zie het tabblad: te koop.
Wie weet zit er iets voor je bij. Stuur dan een mailtje naar nicolette.brik@caiway.net


dinsdag 21 september 2021

Condoleance kaarten

 Hallo allemaal,

Ik heb pas wat condoleancekaarten zitten maken, ik dacht ik maak er gelijk maar een paar. Altijd handig om op voorraad te hebben. Helaas heb ik er vrijdag al 1 weg moeten sturen naar mijn nicht. Haar man is vorige week op 55 jarige na een ziekbed leeftijd overleden. Zo triest en nog zo jong.....




***
Deze kaart doet mee bij:

maandag 20 september 2021

21 Jaar

 Hallo allemaal,

Deze kaart heb ik naar mijn jongste en enige neef gestuurd. Vorige week was hij jarig en is hij 21 geworden.  Het mooie papier kocht ik pas bij Gerda, van Authentique, is echt geschikt voor mannenkaarten. Het plaatje is van Syta. 

 
***
Deze kaart doet mee bij:

zondag 19 september 2021

Een dochter

 Hallo allemaal,

Ik wilde nog een keer meedoen met de Egel. Daar hebben ze deze keer leuke sketches waar je uit kan kiezen. Deze keer koos ik voor de sketch van Marja. Heb hem een slag gedraaid en op een ticketmal verwerkt.  Het oude plaatje is van Eline Pellinkhof en daar heb ik echt nog heel van. Kwam ook nog bijpassend vellum tegen wat achter het plaatje zit.

***
Deze kaart doet mee bij:

Fijne zondag!
Zo nog even van de zon genieten en daarna een avonddienst draaien

vrijdag 17 september 2021

Gastdesigner Scrapping4fun

 Hallo allemaal,

Vandaag mag ik mijn kaart laten zien als gd voor scrapping4fun. Ook daar start er vandaag een nieuwe challenge met als thema herfst. Ik heb mijn favoriete DDD mal gebruikt. Het mooie papier van Maja past bij het leuke plaatje van Daantje. De blaadjes zijn nieuw en zijn van Joy Crafts.


***
Deze kaart doet mee bij:


donderdag 16 september 2021

Kerstkaart week 37

 Hallo allemaal,

Dit is de laatste kaart die ik in mijn zomervakantie maakte. Toch handig als je als vast wat in voorraad hebt om te laten zien. Maar de komende zal ik weer aan de slag moeten, haha. Het leuke plaatje van Daantje zit in een mal van Noor. De teksten zijn van MD en zitten op een mal van CraftEmotions.


***
Deze kaart doet mee bij;

En ik had nog 2 topplaatjes gehaald


woensdag 15 september 2021

Girlz Creative Crafts # 17 Herfst

 Hallo allemaal, 

Vandaag start er bij girlz creative crafts een nieuwe challenge en dit keer vragen we een herfstkaart. Ik heb de mooie ronde mal van MD weer eens tevoorschijn gehaald. Diverse plaatjes van Syta gebruikt. De tekst is ook van MD.


***
Deze kaart doet mee bij:

maandag 13 september 2021

Van harte beterschap

 Hallo allemaal,

Deze kaart heb ik naar een dt maatje van KIC gestuurd. Zij was aan haar knie geopereerd. Ik had ook de tekst beterschap er nog opgeplakt, maar vergeten er een foto van te maken. Het plaatje is van Gerda's hobbyshop en het papier van Craft OÇlock, Mind mood.


***
Deze kaart doet mee bij:

zaterdag 11 september 2021

Milou is geboren

 Hallo allemaal,

Voor de buren ,die altijd mijn babykaartjes kopen, heb ik deze kaart gemaakt. Van de week zijn ze voor de 7e keer grootouders geworden van Milou. Ik heb de leuke waslijn van Marianne Design gebruikt.


En ik kreeg gelijk de vraag van mijn buurvouw om weer wat meisjes kaarten te maken,
Dus ben ik met de leuke sketch van de Egel( GerJanne) aan de slag gegaan. 


***
Deze kaart doet mee bij:


donderdag 9 september 2021

Kerstkaart week 36

 Hallo allemaal,

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer de afgelopen dagen? Het was echt heerlijk.

Voor mijn kerstkaart van vandaag heb ik een ticketmal van Studio Light gebruikt. Het papier is van Maja design. Het plaatje is van Syta. Verder wat diverse mallen gebruikt.


***
Deze kaart doet mee bij:

maandag 6 september 2021

Fijne verjaardag

 Hallo allemaal,

Bij dutch card lovers hebben ze deze maand een prachtig moodboard met mooie foto's en kleuren. Ik heb het plaatje links onder als uitgangspunt genomen. De houtstructuur van het papier komt hier mooi tot zijn recht. De randmal heeft dezelfde krullen als de lantaarn op het plaatje.

***
Deze kaart doet mee bij:
abitmoretimetocraftextra
cardsgalore
craftycalendar
dutchcardlovers

Het moodboard




zondag 5 september 2021

30 Jaar getrouwd

 Hallo allemaal,

Voor mijn vriendin en haar man, die volgende maand 30 jaar getrouwd zijn, maakte ik deze kaart. De basis is een mal van Decotime. Een mooi plaatje van Gerda's hobbyshop gebruikt. Het papier is van Craft O'Clock, blue mood.


***
Deze kaart doet mee bij:

En ik heb weer 2 topplaatjes behaald



vrijdag 3 september 2021

Een zoon

 Hallo allemaal,

Bij Marianne Design vragen ze deze keer een babykaart. Aangezien die bij mij op waren, ben ik er gelijk mee aan de slag gegaan.  Een leuk plaatje van Eline gebruikt, die past zo leuk bij het mooie papier. 



De gebruikte materialen

***
Deze kaart doet mee bij:

Vanmiddag ga ik met een vriendin fietsen (Het is nu eindelijk mooi weer) en ergens koffie drinken. En vanavond hebben we een BBQ van het werk. We mogen eindelijk weer met z'n allen bij elkaar komen.
Zin in!


donderdag 2 september 2021

Kerstkaart week 35

 Hallo allemaal,

Voor deze kerstkaart heb ik hetzelfde papier gebruikt als vorige week. Het past precies bij het leuke plaatje van Daantje. De tekst heb ik nieuw en is van Card Deco. Die hebben echt hele leuke Nederlandse teksten. 


***
Deze kaart doet mee bij:



woensdag 1 september 2021

1 Jaar

 Hallo allemaal,

Vandaag begint er bij 2sistersontheblog een nieuwe challenge. Deze keer vragen we een kinderkaart, dus geen baby of geboortekaart. Ik heb deze kaart gemaakt voor mijn achternichtje Evi (kleindochter van Caroline) die eind van deze maand al weer 1 jaar wordt. Het leuke plaatje is van Gerda's hobbyshop en het papier en label is van Marianne Design. 


Nog even met het label er uit

***
Deze kaart doet mee bij:

En ik had nog topplaatjes met deze kaarten behaald: